Klijenti

Žarko i njegov tim za nas predstavljaju jednog od najznačajnijih partnera za poslovanje naše kompanije. Uvek dostupni, ažurni i profesionalni, pomogli su nam da uokvirimo sve procese u našoj kompaniji. Od konsultacija povodom definisanja ugovora sa saradnicima, ugovora sa stranim parterima, koordinicaiji sa državnim agencijama, definisanja medjunarnodnih ugovora čak i konsultovanja naših ino-partera u procesu investiranja. Ako želite profesionalanu, pouzdanu i stručnu poslovnu podrsku Žarko i njegov tim su naša prva i iskrena preporuka.

Marko Jevtović <small>(osnivač i direktor Business Outsourcing Services d.o.o.)</small>

Kada smo gradili City Expert sav fokus nam je bio na razvoju firme i proizvoda, i da nije kancelarije Ptiček sigurno bi se izgubili negde na tom putu. Od postavljanja poslovnih osnova kompanije, radnog prava, IT prava, pa do procesa uzimanja najveće start-up investicije Žarko je uspešno konsultovao i usmeravao menadžment kompanije. Žarko je nezamenjivi partner i prijatelj kompanije! Precizan, uvek dostupan i surovo iskren!

Igor Jović <small>(osnivač i direktor City Expert Global d.o.o.)</small>

Žarko je jedan od najvažnijih saradnika našeg portala od samog starta. Znanje, analitičnost i posvećenost koje on i saradnici pokazuju je zaista nešto što se retko sreće. Velika mi je čast što je u našem timu i siguran sam da deo uspeha portala dugujemo upravo njemu.

Ivan Minić <small>(urednik MojaFirma.rs)</small>

Svima nama u Srbiji često zatreba pravna konsultacija. Mnogo češće nego što smo toga svesni. Bilo da je u pitanju dvosmisleno, kontradiktorno ili nejasno tumačenje propisa ili praksa koja nije u skladu sa istim, Žarko je prava osoba koja vam u tom trenutku može to pružiti. Od samog početka, bez obzira što nismo na istoj lokaciji, svi zaposleni su Žarka prihvatili kao člana svog tima. On sa svojim iskustvom i iskustvom svojih saradnika rešava sve poslovne izazove što daje veliku sigurnost kako zaposlenima u svakodnevnim aktivnostima tako i menadžmentu pri donošenju odluka.

Milorad Kocić <small>(izvršni direktor Atria Group SEE)</small>

LimundoGrad je u više navrata i po različitim osnovama sarađivao sa Žarkom Ptičekom. Ono što Žarka neosporno krasi jeste poznavanje tehnologije i načina funkcionisanja Interneta i elektronske trgovine što saradnju sa kompanijama poput LimundoGrada znatno olakšava i čini efikasnijom i bržom. Pored toga, veoma dobro je naoružan znanjem i strpljenjem koje je neophodno u administrativnim borbama. Rado ga preporučujem za sve aktivnosti koje se zahtevaju spregu između tehnologije, Interneta i prava.

Olga Mirković Maksimović <small>(izvršni direktor Limundo d.o.o.)</small>

Gospodin Ptiček je pomogao svojim znanjem i autoritetom da dokumenta koja definišu poslovanje naše internet prodavnice budu sročena na veoma precizan način koji omogućuje širokom auditorijumu da se brzo i kvalitetrno upozna sa pravima koja ostvaruje i obavezama koje preuzima prilikom kupovine putem interneta. Gospodin Ptiček je vrhunski profesionalac, predusretljiv, ljubazan i mnogo više strpljiv od nas, njegovih klijenata. Apsolutno nemamo nikakvu primedbu na njegov rad i od srca ga preporučujemo za saradnju.

Dijana Filipović i Nikola Obradović <small>(N Sport d.o.o.)</small>

Kada je elektronska trgovina u pitanju Žarko je jedina osoba koja zaista suštinski razume i tehnološke i pravne izazove. Saradnja je i do sada i ovaj put bila za svaku preporuku. Bez njega trebalo bi nam mnogo više i vremena, a posledično i novca, da krenemo u posao.

Vitomir Ognjanović <small>(osnivač MojaPijaca.rs)</small>

Žarko Ptiček nam je pomogao u našem poslovanju i više nego što smo se nadali. Njegovo razumevanje našeg posla, posvećenost rešavanju problema i iznad svega strpljenje pri edukovanju klijenata su izvrsni. Saradnja sa Žarkom je za svaku preporuku, a posebno ljudima koji se bave sličnim poslovima kao što je naš.

Jovana Kostić <small>(CA Jolene Luut PR)</small>

Uslovi poslovanja u Srbiji su takvi da češće nego što bi bilo ko od nas želeo, zakon mora rešava stvari koje bi trebale biti stvar dogovora. Zato svaki posao moraju pratiti i odgovarajući ugovori. Kako informacione tehnologije sa sobom nose mnoštvo specifičnosti, potrebna je konsultacija osobe koja te specifičnosti razume. Uvek je tu da pomogne da formulišemo dokumente koje šaljemo klijentima i protumačimo dokumente koje dobijamo. Ova praksa se pokazala kao jako uspešna i korisna, a Žarko kao saradnik od neprocenjive vrednosti za našu firmu. Uvek ga preporučujemo prijateljima, i od svih njih dobijamo samo reči hvale za posvećenost, znanje i odnos prema radu.

Ivan Minić <small>(direktor Burek.com)</small>

Žarko Ptiček je oduvek bio oslonac kompanije Green Design. Učestvovao je u postavljanju kompletnog sistema funkcionisanja internet servisa GreenDesign.rs i doprineo da lako poslujemo sa celim svetom. On je jedan od onih retkih, ne samo pravnika već i ljudi, na koje se uvek možete osloniti.

Darko Vidić <small>(osnivač i direktor Green Design d.o.o.)</small>

Žarko nam je pomogao u više navrata. Prvi put da pravno ispravno i u skladu sa našim željama izmenimo organizaciju vlasništva i upravljanja firmom i drugi put kada je bilo potrebno zaštititi naše interese ugovorom sa dugogodišnim partnerom. Posao je obavljen krajnje efikasno i precizno a usput je stigao i da nas zabavi pošalicama, pravno edukuje i uvede u najnovije diet trendove.

Miroslav Ninković <small>(direktor Codebehind d.o.o.)</small>

Bilo kakvo pravno pitanje ili problem da sam imao - Žarko je bio tu! Pošto sam totalni pravni laik, Žarko je bio tu da pomogne oko svakog termina i pojma i da mi objasni na veoma prost način, tako da ne samo da razumem nego i da zapamtim.

Miloš Gavrilović, <small>(direktor BMO Tech d.o.o.)</small>